Cos cumparaturi RoFabric

Nu ai niciun produs în coș.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei!
0,00 lei 0

Cost si timp de livrare

Costurile de livrare pentru București șprovincie, prin curierat rapid:

  • 17.83 lei – TVA inclus către orice localitate de pe teritoriul țării. Nu se percepe taxa de kilometri suplimentari.
  • Gratuit pentru comenzi a căror valoare depășește suma de 500 Lei. Excepție fac perioadele de reduceri (Black Friday) când taxa de livrare unică este de 17.83 lei/ colet, indiferent de valoarea comenzii.
  • Livrarea se face în maxim 48 de ore de la confirmarea telefonică sau prin email a comenzii.
  • Termenele de livrare se bazează pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabilă pentru eventuale întârzieri. Odată expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.
  • În cazul în care bunurile nu sunt livrate, nu sunt livrate la timp sau nu sunt livrate corect, cumpărătorul nu poate pretinde daune-interese, cu excepția cazului în care acestea sunt consecința unei acțiuni deliberate sau a unei neglijențe grave din partea vânzătorului.
  • Circumstanțele de forță majoră care întârzie sau împiedică livrarea bunurilor îl exonerează pe vânzător de obligația de a efectua livrarea la timp și nu constituie în niciun caz un motiv de angajare a răspunderii vânzătorului. Prin forță majoră se înțelege orice împrejurare care nu poate fi controlată de vânzător, cum ar fi, dar nu exclusiv: războaie, revolte, greve, măsuri guvernamentale, evenimente de orice fel care perturbă producția vânzătorului, întreruperi în aprovizionarea normală a vânzătorului cu materii prime și produse auxiliare, precum și blocaje în transportul produselor prin mijloacele de transport alese de vânzător.