Cos cumparaturi RoFabric

Nu ai niciun produs în coș.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei!
0,00 lei 0

Modalitatea de retur

Deși ne dorim să își placă și să te bucuri de produsele comandate pe site-ul nostru, trebuie să știi că poți returna oricând o comanda, integral sau parțial, în condițiile prevăzute de lege.
Ai la dispoziție 14 zile calendaristice să te răzgândești, trebuie doar să ții cont de informațiile de mai jos.
Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achiziționate online în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționarii lor. Astfel, dacă dorești să returnezi produsele comandate noi iți vom returna la rândul nostru contravaloarea produselor, mai puțin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se virează în contul tău bancar, imediat după ce intram în posesia acestor produse și ne asigurăm de integritatatea lor.
În cazul în care dorești să returnezi integral sau parțial o comandă, iar costul ințial de livrare a comenzii a fost suportat de noi (pentru comenzi peste 500 de lei), se vor scădea din valoarea returnată și taxele de livrarea a comenzii inițiale.
În acest caz produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului de către ROfabric (rofabric.ro)