Cos cumparaturi RoFabric

Nu ai niciun produs în coș.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei!
0,00 lei 0

Modalitate de plată

Plata produselor se face:  

  • în sistem RAMBURS (plata la livrare) Prețul total al coletului (inclusiv metoda de transport selectată) se va achita în momentul primirii coletului. Opțiune valabilă doar pentru comenzile expediate pe teritoriul Romaniei
  • în avans, cu cardul urmând pașii din coșul de comandă, selectați plata online; veți fi astfel redirecționați către pagina securizată Netopia.ro unde veți completa datele de card și de contact. Tranzacția va fi procesată de Netopia, companie prin care se realizează cele mai multe plăți online în România. In cazul în care comanda nu se finalizează sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, vă garantăm returnarea banilor în cel mai scurt timp posibil.
  • în avans, prin tranfer bancar / ordin de plata. Plata comenzii se va face către SC TIL PROD TEXLINE SRL în contul RO32 BACX 0000 0022 2102 3000 deschis la UNICREDIT BANK. 
  • Deși facem tot posibilul pentru a ne asigura că prețurile indicate pe acest site sunt corecte, apar erori din când în când. În cazul în care se produce o eroare de preț (sub rezerva legislației aplicabile care nu poate fi exclusă), nu vom fi obligați să respectăm prețurile incorecte indicate și ne rezervăm dreptul de a anula achiziția sau de a corecta prețurile după ce comanda a fost plasată.