Cos cumparaturi RoFabric

Nu ai niciun produs în coș.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei!
0,00 lei 0

Despre noi

Imagine 3

ROfabric este un magazin de materiale textile ce a luat naștere din dorința de a aduce pe piața românească o gamă de țesături organice atent alese. Obiectivul nostru este să promovăm conceptul de sustenabilitate în industria textilă și de aceea vă oferim materiale cu certificare OEKO TEX Standard (cea mai înaltă certificare în ceea ce privește siguranța textilelor), OCS (Organic Content Standard) și GOTS (Global Organic Textile Standard)

Promovăm acest concept de sustenabilitate și “slow fashion” și de aceea căutăm pentru voi țesături de calitate, naturale, prietenoase cu mediul și cu pielea noastră pentru ca proiectele voastre să fie unele așa cum vi le doriți.

Pentru că și nouă ne plac hainele și accesoriile bine făcute, testăm materialele pentru a avea certitudinea că țesătura îți indeplinește așteptările, iar ca să fim siguri că și tu alegi exact ce îți dorești, îți putem trimite cartele cu mostre ale materialelor textile preferate.

Imagine 2
Imagine despre mine ROfabric

Te invităm cu drag să răsfoiești minunata lume a materialelor textile sustenabile unde vei găsi țesături precum: in, muselină, tricot organic, poplin, bambus, jersey, bumbac.

În spatele acestui proiect găsiți două femei ce iubesc această industrie a țesăturilor naturale, Livia și Mery, suntem cele care croiesc pentru voi povești din materiale textile, cele care vă răspund la mesaje și vă pregătesc cu drag coletele, vă citim poveștile și încercăm să vă oferă sfaturi utile conform nevoilor voastre.